Pregled bibliografske jedinice broj: 320363
Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem
Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 320363 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem
(The quality and stability check of "Trešnjevački bombon" - a caramel with icelandic lichen)
Autori
Pavlović, Vedrana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
20.01
Godina
2006
Stranica
32
Mentor
Karlović, Damir
Ključne riječi
islandski lišaj; karamela; određivanje vlage
(caramel; icelandic lichen; moisture determination)
Sažetak
Provedeno je ispitivanje kakvoće i stabilnosti "Trešnjevačkog bombona" - karamele s islandskim lišajem, određivanjem organoleptičkih svojstava i fizikalnih konstanti.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
06/05
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Damir Karlović
(mentor)