Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 31990

Određivanje udjela suhe tvari u sladoledu


Šegrt, Katarina
Određivanje udjela suhe tvari u sladoledu, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 31990 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje udjela suhe tvari u sladoledu
(Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)

Autori
Šegrt, Katarina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
26.11

Godina
1998

Stranica
54

Mentor
Vahčić, Nada

Ključne riječi
xxxxxxxxxxxxxxxxx
(xxxxxxxxxxxxxxx)

Sažetak
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058301

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Nada Vahčić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šegrt, Katarina
Određivanje udjela suhe tvari u sladoledu, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Šegrt, K. (1998) 'Određivanje udjela suhe tvari u sladoledu', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}egrt, Katarina}, year = {1998}, pages = {54}, keywords = {xxxxxxxxxxxxxxxxx}, title = {Odre\djivanje udjela suhe tvari u sladoledu}, keyword = {xxxxxxxxxxxxxxxxx}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}egrt, Katarina}, year = {1998}, pages = {54}, keywords = {xxxxxxxxxxxxxxx}, title = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, keyword = {xxxxxxxxxxxxxxx}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font