Pregled bibliografske jedinice broj: 319870
Utjecaj razlike u veličini čestica na homogenost pekarskih smjesa
Utjecaj razlike u veličini čestica na homogenost pekarskih smjesa, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 319870 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj razlike u veličini čestica na homogenost pekarskih smjesa
(The influence of differences in particle size on homogeneity of bakery mixture)
Autori
Andrijašević, Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
14.07
Godina
2005
Stranica
41
Mentor
Bauman, Ingrid
Ključne riječi
miješanje; prahovi;
(mixing; powder;)
Sažetak
Svrha rada bila je ispitati utjecaj razlike u veličini čestica na homogenost dvokomponentnih pekarskih smjesa te odrediti optimalno vrijeme miješanja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
61/05
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ingrid Bauman
(mentor)