Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 31907

Senzorska analiza konditorskih proizvoda


Shita, Vilhelmina
Senzorska analiza konditorskih proizvoda, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 31907 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Senzorska analiza konditorskih proizvoda
(Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)

Autori
Shita, Vilhelmina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.10

Godina
1997

Stranica
79

Mentor
Ritz, Milana

Ključne riječi
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)

Sažetak
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058301

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Milana Ritz (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Shita, Vilhelmina
Senzorska analiza konditorskih proizvoda, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Shita, V. (1997) 'Senzorska analiza konditorskih proizvoda', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Shita, Vilhelmina}, year = {1997}, pages = {79}, keywords = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, title = {Senzorska analiza konditorskih proizvoda}, keyword = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Shita, Vilhelmina}, year = {1997}, pages = {79}, keywords = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, title = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, keyword = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font