Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 31887

Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača


Vlašić, Jasminka
Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 31887 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača
(Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)

Autori
Vlašić, Jasminka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
15.07

Godina
1997

Stranica
50

Mentor
Banović, Mara

Ključne riječi
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sažetak
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058301

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mara Banović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Vlašić, Jasminka
Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Vlašić, J. (1997) 'Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Vla\v{s}i\'{c}, Jasminka}, year = {1997}, pages = {50}, keywords = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, title = {Kakvo\'{c}a bijelog kruha vara\v{z}dinskog proizvo\dja\v{c}a}, keyword = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Vla\v{s}i\'{c}, Jasminka}, year = {1997}, pages = {50}, keywords = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, title = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, keyword = {xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font