Pregled bibliografske jedinice broj: 31887
Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača
Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 31887 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača
(Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)
Autori
Vlašić, Jasminka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
15.07
Godina
1997
Stranica
50
Mentor
Banović, Mara
Ključne riječi
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sažetak
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058301
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Mara Banović
(mentor)