Pregled bibliografske jedinice broj: 314111
Zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane, II. dio
Zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane, II. dio / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2007
CROSBI ID: 314111 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane, II. dio
(Food microbiology - Training tasks, 2nd part)
Autori
Halt, Marija ; Pavlović, Hrvoje ; Lenart, Lidija
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2007
Stranica
34
Ključne riječi
mikrobiologija hrane
(food microbiology)
Sažetak
Radni zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane, II. dio
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-1130473-0334 - Sinergističke smjese u antifungalnoj i antimikotoksigenoj zaštiti hrane (Klapec, Tomislav, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek