Pregled bibliografske jedinice broj: 308593
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2007. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 308593 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena
(Sensory evaluation of food: methods, principles and application)
Autori
Primorac, Ljiljana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje
Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 22.04.2007
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
senzorska analiza; metode; principi i primjena
(sensory analysis; technique; principles and application)
Sažetak
U predavanju za studente Fakulteta poljoprivrednih znanosti u Skopju dan je pregled metoda koje se koriste za senzorsku analizu hrane, s karakteristikama i posebnim naglaskom na primjenu pojedinih metoda.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Ljiljana Primorac
(autor)