Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 308593

Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena


Primorac, Ljiljana
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2007. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)


CROSBI ID: 308593 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena
(Sensory evaluation of food: methods, principles and application)

Autori
Primorac, Ljiljana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni

Skup
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje

Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 22.04.2007

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
senzorska analiza; metode; principi i primjena
(sensory analysis; technique; principles and application)

Sažetak
U predavanju za studente Fakulteta poljoprivrednih znanosti u Skopju dan je pregled metoda koje se koriste za senzorsku analizu hrane, s karakteristikama i posebnim naglaskom na primjenu pojedinih metoda.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Ljiljana Primorac (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Primorac, Ljiljana
Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2007. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
Primorac, L. (2007) Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena. U: Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – Skopje.
@article{article, author = {Primorac, Ljiljana}, year = {2007}, keywords = {senzorska analiza, metode, principi i primjena}, title = {Senzorska analiza hrane: metode, principi i primjena}, keyword = {senzorska analiza, metode, principi i primjena}, publisherplace = {Skopje, Sjeverna Makedonija} }
@article{article, author = {Primorac, Ljiljana}, year = {2007}, keywords = {sensory analysis, technique, principles and application}, title = {Sensory evaluation of food: methods, principles and application}, keyword = {sensory analysis, technique, principles and application}, publisherplace = {Skopje, Sjeverna Makedonija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font