Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 308589

Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i životinjskog podrijetla


Mandić, Milena L.
Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i životinjskog podrijetla // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2007. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)


CROSBI ID: 308589 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i životinjskog podrijetla
(Principles of sensory analysis and application in plant and animal products evaluation)

Autori
Mandić, Milena L.

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni

Skup
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture ; Skopje

Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 22.04.2007

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
senzosrka analiza; namirnice biljnog i životinjskog podrijetla
(sensory analysis; plant and animal products)

Sažetak
Cilj predavanja je bio studente Fakulteta poljoprivrednih znanosti upoznati sa senzorskom analizom i mogućnosti njene primjene u analizi proizvoda biljnog i animalnog podrijetla.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Milena Mandić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Mandić, Milena L.
Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i životinjskog podrijetla // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2007. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
Mandić, M. (2007) Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i životinjskog podrijetla. U: Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture ; Skopje.
@article{article, author = {Mandi\'{c}, Milena L.}, year = {2007}, keywords = {senzosrka analiza, namirnice biljnog i \v{z}ivotinjskog podrijetla}, title = {Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i \v{z}ivotinjskog podrijetla}, keyword = {senzosrka analiza, namirnice biljnog i \v{z}ivotinjskog podrijetla}, publisherplace = {Skopje, Sjeverna Makedonija} }
@article{article, author = {Mandi\'{c}, Milena L.}, year = {2007}, keywords = {sensory analysis, plant and animal products}, title = {Principles of sensory analysis and application in plant and animal products evaluation}, keyword = {sensory analysis, plant and animal products}, publisherplace = {Skopje, Sjeverna Makedonija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font