Pregled bibliografske jedinice broj: 308589
Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i životinjskog podrijetla
Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i životinjskog podrijetla // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2007. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 308589 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Principi i primjena senzorske analize u analizi sirovina namirnica biljnog i životinjskog podrijetla
(Principles of sensory analysis and application in plant and animal products evaluation)
Autori
Mandić, Milena L.
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture ; Skopje
Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 22.04.2007
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
senzosrka analiza; namirnice biljnog i životinjskog podrijetla
(sensory analysis; plant and animal products)
Sažetak
Cilj predavanja je bio studente Fakulteta poljoprivrednih znanosti upoznati sa senzorskom analizom i mogućnosti njene primjene u analizi proizvoda biljnog i animalnog podrijetla.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Milena Mandić
(autor)