Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 307028

Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L)


Šormaz, Ivana
Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L), 2007., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split


CROSBI ID: 307028 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L)
(Nutritive value, phenolic composition and antioxidant properties of small berry fruits (Vitis idaei fructus and Myrtilli fructus L)

Autori
Šormaz, Ivana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet

Mjesto
Split

Datum
06.06

Godina
2007

Stranica
86

Mentor
Katalinić, Višnja

Ključne riječi
borovnica; brusnica; nutritivna vrijednost; fenolni sastav; antioksidacijska svojstva
(blueberry; cranberry; nutritive value; phenolic composition; antioxidant capacity)

Sažetak
Određena je nutritivna vrijednost, fenolni sastav i antioksidacijska svojstva soka brusnice i borovnice.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
011-2160547-2226 - Prirodni izvori resveratrola i njegov sinergijski učinak s drugim polifenolima (Katalinić, Višnja, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split

Profili:

Avatar Url Višnja Katalinić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šormaz, Ivana
Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L), 2007., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
Šormaz, I. (2007) 'Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L)', diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}ormaz, Ivana}, year = {2007}, pages = {86}, keywords = {borovnica, brusnica, nutritivna vrijednost, fenolni sastav, antioksidacijska svojstva}, title = {Nutritivna svojstva, fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet plodova brusnice (Vitis idaei fructus) i borovnice (Myrtilli fructus L)}, keyword = {borovnica, brusnica, nutritivna vrijednost, fenolni sastav, antioksidacijska svojstva}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}ormaz, Ivana}, year = {2007}, pages = {86}, keywords = {blueberry, cranberry, nutritive value, phenolic composition, antioxidant capacity}, title = {Nutritive value, phenolic composition and antioxidant properties of small berry fruits (Vitis idaei fructus and Myrtilli fructus L}, keyword = {blueberry, cranberry, nutritive value, phenolic composition, antioxidant capacity}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font