Pregled bibliografske jedinice broj: 30615
Utjecaj klorofila na održivost bučinoga ulja
Utjecaj klorofila na održivost bučinoga ulja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno- biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 30615 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj klorofila na održivost bučinoga ulja
(The effect of chlorophylls on the keeping quality of pumpkin seed oil)
Autori
Jurić, Suzana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno- biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
25.02
Godina
1998
Stranica
94
Mentor
Štrucelj, Dubravka
Ključne riječi
klorofili; bučino ulje; održivost; skladištenje
(chlorophylls; pumpkin seed oil; keeping quality; shelf life)
Sažetak
Utjecaj klorofila na održivost bučinoga ulja
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058507
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Dubravka Štrucelj
(mentor)