Pregled bibliografske jedinice broj: 30598
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija, 1997., diplomski rad, Prehrambeno- biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 30598 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s nekoliko različitih lokacija
(Properties of olive oil obtained by pressing of Oblica cultivar from different locations)
Autori
Grandov, Maja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno- biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.10
Godina
1997
Stranica
69
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
svojstva maslinovoga ulja; maslina sorte Oblica; prešanje
(olive oil properties; olive cultivar Oblica; pressing)
Sažetak
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga prešanjem Oblice s različitih lokacija
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058507
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Desanka Rade
(mentor)