Pregled bibliografske jedinice broj: 30526
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina, 1997., diplomski rad, Prehrambeno- biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 30526 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina
(Properties of olive oil obtained by pressing procedure from different olive varieties)
Autori
Babić, Snježana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno- biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
08.07
Godina
1997
Stranica
58
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
svojstva maslinovog ulja; sorte maslina; prešanje
(olive oil properties; olive varieties; pressing)
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
058507
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Desanka Rade
(mentor)