Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 30526

Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina


Babić, Snježana
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina, 1997., diplomski rad, Prehrambeno- biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 30526 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina
(Properties of olive oil obtained by pressing procedure from different olive varieties)

Autori
Babić, Snježana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno- biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.07

Godina
1997

Stranica
58

Mentor
Rade, Desanka

Ključne riječi
svojstva maslinovog ulja; sorte maslina; prešanje
(olive oil properties; olive varieties; pressing)

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)



POVEZANOST RADA


Projekti:
058507

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Desanka Rade (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Babić, Snježana
Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina, 1997., diplomski rad, Prehrambeno- biotehnološki fakultet, Zagreb
Babić, S. (1997) 'Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom prešanja iz različitih sorti maslina', diplomski rad, Prehrambeno- biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Babi\'{c}, Snje\v{z}ana}, year = {1997}, pages = {58}, keywords = {svojstva maslinovog ulja, sorte maslina, pre\v{s}anje}, title = {Svojstva maslinovoga ulja dobivenoga postupkom pre\v{s}anja iz razli\v{c}itih sorti maslina}, keyword = {svojstva maslinovog ulja, sorte maslina, pre\v{s}anje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Babi\'{c}, Snje\v{z}ana}, year = {1997}, pages = {58}, keywords = {olive oil properties, olive varieties, pressing}, title = {Properties of olive oil obtained by pressing procedure from different olive varieties}, keyword = {olive oil properties, olive varieties, pressing}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font