Pregled bibliografske jedinice broj: 302839
Senzorika i ocjenjivanje meda
Senzorika i ocjenjivanje meda // Radionice - seminari o šljivama i proizvodima
Osijek, Hrvatska, 2007. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 302839 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Senzorika i ocjenjivanje meda
(Sensory analysis of honey)
Autori
Perl Pirički, Antonija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
Radionice - seminari o šljivama i proizvodima
Mjesto i datum
Osijek, Hrvatska, 05.03.2007
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
senzorka analiza; med
(sensory analysis; honey)
Sažetak
Predavanje je obuhvatilo opće principe i primjenu senzorske analize u procjeni kakvoće meda.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Antonija Perl Pirički
(autor)