Pregled bibliografske jedinice broj: 29411
Priprava i svojstva polijabučne kiseline
Priprava i svojstva polijabučne kiseline, 1997., diplomski rad, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 29411 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Priprava i svojstva polijabučne kiseline
(Preparation and properties of polymalic acid)
Autori
Kukec, Lidija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
1997
Stranica
20
Mentor
Zorc, Branka
Ključne riječi
sinteza; polijabučna kiselina; fizičko-kemijska svojstva; biokompatibilnost
(synthesis; polymaic acid; properties; biocompatibility)
Sažetak
Dan je literaturni pregled o polijabučnoj kiselini - sinteza, fizičko-kemijska svojstva te ponašanje ovog polimera u biološkoj sredini.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemija
POVEZANOST RADA