Pregled bibliografske jedinice broj: 291857
Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda
Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda, 2006., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
CROSBI ID: 291857 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda
(Quality assurance application in ice-cream manufacturing)
Autori
Barić, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet
Mjesto
Split
Datum
29.09
Godina
2006
Stranica
57
Mentor
Giljanović, Josipa
Ključne riječi
osiguranje kvaltete; HACCP; proizvodnja sladoleda
(quality assurance; HACCP; ice-creme manufacturing)
Sažetak
Rada obrađuje problematiku proizvodnju sladoleda u proizvodnom pogonu, do 49 uposlenika te daje jednu od mogućnosti primjene sustava "analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka" (Hazard Analysis and Critical Control Point-HACCP). nadalje dann je prikaz tehnološkog proces te su utvrđene kritične točke proizvodnje, napravljena je HACCP karta kontrole procesa te dat prikaz sustava pranja i dezinfekcije, prikaz planiranje i organizaciju pranja, plan čišćenja, upute za sanitaciju opreme, izvještaj provedenih postupaka te usporedba HACCP i ISO normu 2200.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemija
POVEZANOST RADA