Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 291857

Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda


Barić, Ivana
Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda, 2006., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split


CROSBI ID: 291857 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda
(Quality assurance application in ice-cream manufacturing)

Autori
Barić, Ivana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet

Mjesto
Split

Datum
29.09

Godina
2006

Stranica
57

Mentor
Giljanović, Josipa

Ključne riječi
osiguranje kvaltete; HACCP; proizvodnja sladoleda
(quality assurance; HACCP; ice-creme manufacturing)

Sažetak
Rada obrađuje problematiku proizvodnju sladoleda u proizvodnom pogonu, do 49 uposlenika te daje jednu od mogućnosti primjene sustava "analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka" (Hazard Analysis and Critical Control Point-HACCP). nadalje dann je prikaz tehnološkog proces te su utvrđene kritične točke proizvodnje, napravljena je HACCP karta kontrole procesa te dat prikaz sustava pranja i dezinfekcije, prikaz planiranje i organizaciju pranja, plan čišćenja, upute za sanitaciju opreme, izvještaj provedenih postupaka te usporedba HACCP i ISO normu 2200.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Kemija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0011005

Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split

Profili:

Avatar Url Josipa Giljanović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Barić, Ivana
Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda, 2006., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
Barić, I. (2006) 'Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda', diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bari\'{c}, Ivana}, year = {2006}, pages = {57}, keywords = {osiguranje kvaltete, HACCP, proizvodnja sladoleda}, title = {Primjena sustava osiguranja kvalitete kod proizvodnje sladoleda}, keyword = {osiguranje kvaltete, HACCP, proizvodnja sladoleda}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bari\'{c}, Ivana}, year = {2006}, pages = {57}, keywords = {quality assurance, HACCP, ice-creme manufacturing}, title = {Quality assurance application in ice-cream manufacturing}, keyword = {quality assurance, HACCP, ice-creme manufacturing}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font