Pregled bibliografske jedinice broj: 28823
Čimbenici proizvodnosti i kakvoće jarećeg mesa
Čimbenici proizvodnosti i kakvoće jarećeg mesa, 1998., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 28823 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Čimbenici proizvodnosti i kakvoće jarećeg mesa
(Factors of productivity and quality of kids meat)
Autori
Stipić, Goran
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.10
Godina
1998
Stranica
34
Mentor
Pavić, Vesna
Ključne riječi
jarad; prirast; dob; spol; kastracija
(kids; daily gain; age; sex; castration)
Sažetak
U diplomskom radu obrađeni su osnovni čimbenici koji uvjetuju prinos i kakvoću jarećeg mesa. To su prije svih pasmina, zatim intenzitet i način hranidbe, dob, spol, klaonička masa i neki zootehnički zahvati (npr. kastracija).
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Šumarstvo
POVEZANOST RADA