Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 283913

Dehidration of Alcalyzed Cocoa-Bean


D.Ježek, B.Tripalo, M.Brnčić
Dehidration of Alcalyzed Cocoa-Bean // Conference on Food Structure and Food Quality
Cork, Irska, 2004. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 283913 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Dehidration of Alcalyzed Cocoa-Bean

Autori
D.Ježek, B.Tripalo, M.Brnčić

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Skup
Conference on Food Structure and Food Quality

Mjesto i datum
Cork, Irska, 03.10.2004. - 07.10.2004

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
dehidration; cocoa-bean

Sažetak
Summary

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058007

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

D.Ježek, B.Tripalo, M.Brnčić
Dehidration of Alcalyzed Cocoa-Bean // Conference on Food Structure and Food Quality
Cork, Irska, 2004. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
D.Ježek, B.Tripalo, M.Brnčić (2004) Dehidration of Alcalyzed Cocoa-Bean. U: Conference on Food Structure and Food Quality.
@article{article, year = {2004}, keywords = {dehidration, cocoa-bean}, title = {Dehidration of Alcalyzed Cocoa-Bean}, keyword = {dehidration, cocoa-bean}, publisherplace = {Cork, Irska} }
@article{article, year = {2004}, keywords = {dehidration, cocoa-bean}, title = {Dehidration of Alcalyzed Cocoa-Bean}, keyword = {dehidration, cocoa-bean}, publisherplace = {Cork, Irska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font