Pregled bibliografske jedinice broj: 283892
The influences of various distillation techniques on flavour profile of wine distillates
The influences of various distillation techniques on flavour profile of wine distillates // 2Central European Meeting, 5Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2004. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 283892 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
The influences of various distillation techniques on flavour profile of wine distillates
Autori
D.Ježek, B.Tripalo, B.Miličević, L.Milinlović, M.Brnčić, M.Banović, K.Kovačević-Ganić
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Skup
2Central European Meeting, 5Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 17.10.2004. - 20.10.2004
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
distillation; wine
Sažetak
Summary
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Biotehnologija