Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 283887

Frying of Alcalyzed Cocoa-bean


M.Brnčić, B.Tripalo, D.Ježek, T.Bosiljkov
Frying of Alcalyzed Cocoa-bean // 2Central European Meeting, 5Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2004. (poster, nije recenziran, sažetak, ostalo)


CROSBI ID: 283887 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Frying of Alcalyzed Cocoa-bean

Autori
M.Brnčić, B.Tripalo, D.Ježek, T.Bosiljkov

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, ostalo

Skup
2Central European Meeting, 5Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists

Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 17.10.2004. - 20.10.2004

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
Frying; Cocoa-Bean

Sažetak
Summary

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058007

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

M.Brnčić, B.Tripalo, D.Ježek, T.Bosiljkov
Frying of Alcalyzed Cocoa-bean // 2Central European Meeting, 5Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2004. (poster, nije recenziran, sažetak, ostalo)
M.Brnčić, B.Tripalo, D.Ježek, T.Bosiljkov (2004) Frying of Alcalyzed Cocoa-bean. U: 2Central European Meeting, 5Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists.
@article{article, year = {2004}, keywords = {Frying, Cocoa-Bean}, title = {Frying of Alcalyzed Cocoa-bean}, keyword = {Frying, Cocoa-Bean}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@article{article, year = {2004}, keywords = {Frying, Cocoa-Bean}, title = {Frying of Alcalyzed Cocoa-bean}, keyword = {Frying, Cocoa-Bean}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font