Pregled bibliografske jedinice broj: 283887
Frying of Alcalyzed Cocoa-bean
Frying of Alcalyzed Cocoa-bean // 2Central European Meeting, 5Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2004. (poster, nije recenziran, sažetak, ostalo)
CROSBI ID: 283887 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Frying of Alcalyzed Cocoa-bean
Autori
M.Brnčić, B.Tripalo, D.Ježek, T.Bosiljkov
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, ostalo
Skup
2Central European Meeting, 5Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 17.10.2004. - 20.10.2004
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Frying; Cocoa-Bean
Sažetak
Summary
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Biotehnologija