Pregled bibliografske jedinice broj: 283874
Influance of added extruded flour on rheological properties of dough and sensorial properties of bread
Influance of added extruded flour on rheological properties of dough and sensorial properties of bread // Abstract book, 21, 58
Opatija, Hrvatska, 2003. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 283874 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Influance of added extruded flour on rheological properties of dough and sensorial properties of bread
Autori
D.Ćurić, M.Koražija, D.Tušak, B.Petrović,
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Abstract book, 21, 58
/ - , 2003
Skup
International congress Flour -Bread 03, 4Croatian Congress of cereal technologists
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 11.2003
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
extruder; sensory
Sažetak
Summary
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Biotehnologija