Pregled bibliografske jedinice broj: 280953
Sladoled - okrjepa ili osvježenje
Sladoled - okrjepa ili osvježenje // Osteoporoza, 1 (2006) (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 280953 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Sladoled - okrjepa ili osvježenje
(Ice cream)
Autori
Colić Barić, Irena
Izvornik
Osteoporoza (1331-6311) 1
(2006);
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
sladoled
(ice cream)
Sažetak
Sladoled je vječiti izazov djeci i odraslima. Većina i jednih i drugih ne može mu odoljeti. Djeca to priznaju i uživaju u tome koliko im dopuste stariji, a odrasli, osobito žene, rijetko uživaju u njemu bez grizodušja. Sladoled je neupitno visokovrijedna namirnica i mnogi nutricionisti svijeta je preporučuju u prehrani svih populacijskih skupina.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Irena Colić-Barić
(autor)