Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 280953

Sladoled - okrjepa ili osvježenje


Colić Barić, Irena
Sladoled - okrjepa ili osvježenje // Osteoporoza, 1 (2006) (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 280953 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Sladoled - okrjepa ili osvježenje
(Ice cream)

Autori
Colić Barić, Irena

Izvornik
Osteoporoza (1331-6311) 1 (2006);

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
sladoled
(ice cream)

Sažetak
Sladoled je vječiti izazov djeci i odraslima. Većina i jednih i drugih ne može mu odoljeti. Djeca to priznaju i uživaju u tome koliko im dopuste stariji, a odrasli, osobito žene, rijetko uživaju u njemu bez grizodušja. Sladoled je neupitno visokovrijedna namirnica i mnogi nutricionisti svijeta je preporučuju u prehrani svih populacijskih skupina.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Irena Colić-Barić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Colić Barić, Irena
Sladoled - okrjepa ili osvježenje // Osteoporoza, 1 (2006) (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Colić Barić, I. (2006) Sladoled - okrjepa ili osvježenje. Osteoporoza, 1.
@article{article, author = {Coli\'{c} Bari\'{c}, Irena}, year = {2006}, pages = {9}, keywords = {sladoled}, journal = {Osteoporoza}, volume = {1}, issn = {1331-6311}, title = {Sladoled - okrjepa ili osvje\v{z}enje}, keyword = {sladoled} }
@article{article, author = {Coli\'{c} Bari\'{c}, Irena}, year = {2006}, pages = {9}, keywords = {ice cream}, journal = {Osteoporoza}, volume = {1}, issn = {1331-6311}, title = {Ice cream}, keyword = {ice cream} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font