Pregled bibliografske jedinice broj: 278518
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 278518 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice
(The influence of pressing conditions on characteristics of oil from ordinary pumpkin seeds and naked pumpkin seeds)
Autori
Saftić, Viktor
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
01.06
Godina
2006
Stranica
49
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
bučina koštica; bučino ulje; prešanje; skvalen; steroli
(pumpkin seed; pumpkin seed oil; pressing; squalene; sterols)
Sažetak
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
NEDOSTAJE SAŽETAK. MOLIMO DOPUNITI SA NEKOLIKO REČENICA, OPISATI SADRŽAJ RADA.
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058015
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Desanka Rade
(mentor)