Pregled bibliografske jedinice broj: 278416
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 278416 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju
(Impact of processing conditions of pumpkin seed on fatty acid and tocopherol content in pumpkin seed oil)
Autori
Ivaci, Hrvoje
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
24.10
Godina
2005
Stranica
51
Mentor
Štrucelj, Dubravka
Ključne riječi
bučino ulje; masne kiseline; tokoferol
(pumpkin seed oil; fatty acids; tocopherols)
Sažetak
U radu se opisuje utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058015
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Dubravka Štrucelj
(mentor)