Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 278416

Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju


Ivaci, Hrvoje
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 278416 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju
(Impact of processing conditions of pumpkin seed on fatty acid and tocopherol content in pumpkin seed oil)

Autori
Ivaci, Hrvoje

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
24.10

Godina
2005

Stranica
51

Mentor
Štrucelj, Dubravka

Ključne riječi
bučino ulje; masne kiseline; tokoferol
(pumpkin seed oil; fatty acids; tocopherols)

Sažetak
U radu se opisuje utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Dubravka Štrucelj (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Ivaci, Hrvoje
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Ivaci, H. (2005) 'Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ivaci, Hrvoje}, year = {2005}, pages = {51}, keywords = {bu\v{c}ino ulje, masne kiseline, tokoferol}, title = {Utjecaj uvjeta prerade bu\v{c}inih ko\v{s}tica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bu\v{c}inom ulju}, keyword = {bu\v{c}ino ulje, masne kiseline, tokoferol}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ivaci, Hrvoje}, year = {2005}, pages = {51}, keywords = {pumpkin seed oil, fatty acids, tocopherols}, title = {Impact of processing conditions of pumpkin seed on fatty acid and tocopherol content in pumpkin seed oil}, keyword = {pumpkin seed oil, fatty acids, tocopherols}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font