Pregled bibliografske jedinice broj: 2751
Upravljanje uslugama u ugostiteljstvu uz podršku EOP
Upravljanje uslugama u ugostiteljstvu uz podršku EOP // Računovodstvo, revizija i financije, (1996), 9; 103-108 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, ostalo)
CROSBI ID: 2751 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Upravljanje uslugama u ugostiteljstvu uz podršku EOP
(Management of services in the catering sector with reference to electronic data processing)
Autori
Dulčić, Ante
Izvornik
Računovodstvo, revizija i financije (0353-8087)
(1996), 9;
103-108
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, ostalo
Ključne riječi
ugostiteljstvo; turistička poduzeća; elektronska obrada podataka
(catering; tourist organizations; ielectronic data processing)
Sažetak
U članku se analizira suvremena organizacija i upravljanje uslugama hrane i pića u ugostiteljstvu uz podršku elektroničke obrade podataka (EOP). Prema konkretnim iskustvima primjene specijaliziranih programa, u članku se izlaže upravljačka struktura koja omogućuje kontrolu troškova i prihoda u velikim ugostiteljskim i turističkim poduzećima
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija