Pregled bibliografske jedinice broj: 270340
Proizvodnja tjestenine, Proizvodnja peciva
Proizvodnja tjestenine, Proizvodnja peciva // Priručnik za poduzetnike i menedžere zemalja u tranziciji / Vajić, Ivo (ur.).
Zagreb: Centar za poduzetništvo Zagreb ; Mladost, 1996. str. 97-97
CROSBI ID: 270340 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proizvodnja tjestenine, Proizvodnja peciva
(Pasta production, Production of bakery products)
Autori
Ugarčić-Hardi, Žaneta
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, stručni
Knjiga
Priručnik za poduzetnike i menedžere zemalja u tranziciji
Urednik/ci
Vajić, Ivo
Izdavač
Centar za poduzetništvo Zagreb ; Mladost
Grad
Zagreb
Godina
1996
Raspon stranica
97-97
ISBN
953-96161-4-X
Ključne riječi
proizvodnja tjestenine ; proizvodnja peciva
(pasta production ; production of bakery products)
Sažetak
Proizvodnja tjestenine i peciva
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Nedostaje raspon stranica poglavlja. (admin.)
POVEZANOST RADA
Projekti:
113002
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Žaneta Ugarčić-Hardi
(autor)