Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 265067

Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac


Kišević, Mak
Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac, 2004., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 265067 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac
(Hydrothermal "cooking" treatmant of corn kernel for non-food chain)

Autori
Kišević, Mak

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
23.01

Godina
2004

Stranica
61

Mentor
Voća, Neven

Ključne riječi
cooking postupak; kukuruz; etanol
(cooking procedure; corn; ethanol)

Sažetak
Ovom diplomskom radu je svrha prećenje sadržaja škroba u svrhu bolje proizvodnje sirovine za neprehrambeni lanac. Uvođenjem "cooking" postupka, odnosno "cooking" postupkom i sušenjem zrna kukuruza neposredno nakon ubiranja, smanjili bi se troškovi za jedno sušenje i ubrzao cijeli proces. Ispitati će se koliki utjecaj ima "cooking" postupak na brzinu sušenja i na količinu škroba u zrnu kukuruza.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Projekti:
0178001

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Neven Voća (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kišević, Mak
Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac, 2004., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Kišević, M. (2004) 'Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ki\v{s}evi\'{c}, Mak}, year = {2004}, pages = {61}, keywords = {cooking postupak, kukuruz, etanol}, title = {Dorada kukuruznog zrna "cooking" postupkom za neprehrambeni lanac}, keyword = {cooking postupak, kukuruz, etanol}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ki\v{s}evi\'{c}, Mak}, year = {2004}, pages = {61}, keywords = {cooking procedure, corn, ethanol}, title = {Hydrothermal "cooking" treatmant of corn kernel for non-food chain}, keyword = {cooking procedure, corn, ethanol}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font