Pregled bibliografske jedinice broj: 26267
Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja
Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 26267 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja
(Stability of the colour and peroxidase activity in the fruit of red pepper durig freezing and storage)
Autori
Cvetković, Latinka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
1997
Stranica
58
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
crvena paprika; boja; peroksidazna aktivnost; zamrzavanje; skladištenje
(red papper; colour; peroxidase activity; freezing; storage)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Jasna Pospišil
(mentor)