Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 26267

Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja


Cvetković, Latinka
Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 26267 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja
(Stability of the colour and peroxidase activity in the fruit of red pepper durig freezing and storage)

Autori
Cvetković, Latinka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
1997

Stranica
58

Mentor
Pospišil, Jasna

Ključne riječi
crvena paprika; boja; peroksidazna aktivnost; zamrzavanje; skladištenje
(red papper; colour; peroxidase activity; freezing; storage)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Pospišil (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Cvetković, Latinka
Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Cvetković, L. (1997) 'Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Cvetkovi\'{c}, Latinka}, year = {1997}, pages = {58}, keywords = {crvena paprika, boja, peroksidazna aktivnost, zamrzavanje, skladi\v{s}tenje}, title = {Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladi\v{s}tenja}, keyword = {crvena paprika, boja, peroksidazna aktivnost, zamrzavanje, skladi\v{s}tenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Cvetkovi\'{c}, Latinka}, year = {1997}, pages = {58}, keywords = {red papper, colour, peroxidase activity, freezing, storage}, title = {Stability of the colour and peroxidase activity in the fruit of red pepper durig freezing and storage}, keyword = {red papper, colour, peroxidase activity, freezing, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font