Pregled bibliografske jedinice broj: 259784
Mediterranean food : concepts and trends : proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference : Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004
Mediterranean food : concepts and trends : proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference : Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004 / Lysaght, Patricia ; Rittig-Beljak, Nives (ur.). Zagreb: Institut za etnologiju i folklOris tiku (IEF), 2006 (zbornik)
CROSBI ID: 259784 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mediterranean food : concepts and trends :
proceedings of the 15th International Ethnological
Food Research Conference : Dubrovnik, 27 September
- 3 October, 2004
Urednik/ci
Lysaght, Patricia ; Rittig-Beljak, Nives
Ostali urednici
Prica, Ines ; Zaradija Kiš, Antonija ; Zebec, Tvrtko
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Institut za etnologiju i folklOris tiku (IEF)
Grad
Zagreb
Godina
2006
Stranica
350
ISBN
953-6020-34-3
Ključne riječi
Mediterranean food ; concepts ; trends
Sažetak
Zbornik sadrži 26 znanstvenih radova o konceptu i trendovima mediteranske prehrane koji su bili izloženi na međunarodnoj konferenciji 15th International Ethnological Food Research u Dubrovniku 2004. godine
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Etnologija i antropologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0189005
Ustanove:
Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb
Profili:
Nives Beljak
(urednik)