Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 25632

Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu


Krauzelić, Sandra
Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu, 1997., diplomski rad, Prehrambeno biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 25632 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu
(.)

Autori
Krauzelić, Sandra

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
05.09

Godina
1997

Stranica
57

Mentor
Tripalo, Branko

Ključne riječi
ekstruzija; želatinizacija
(extrusion; gelatinization)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058202

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Branko Tripalo (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Krauzelić, Sandra
Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu, 1997., diplomski rad, Prehrambeno biotehnološki fakultet, Zagreb
Krauzelić, S. (1997) 'Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu', diplomski rad, Prehrambeno biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Krauzeli\'{c}, Sandra}, year = {1997}, pages = {57}, keywords = {ekstruzija, \v{z}elatinizacija}, title = {\v{Z}elatinizacija kukuruznog \v{s}kroba u ekstruderu}, keyword = {ekstruzija, \v{z}elatinizacija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Krauzeli\'{c}, Sandra}, year = {1997}, pages = {57}, keywords = {extrusion, gelatinization}, title = {.}, keyword = {extrusion, gelatinization}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font