Pregled bibliografske jedinice broj: 25632
Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu
Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu, 1997., diplomski rad, Prehrambeno biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 25632 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu
(.)
Autori
Krauzelić, Sandra
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
05.09
Godina
1997
Stranica
57
Mentor
Tripalo, Branko
Ključne riječi
ekstruzija; želatinizacija
(extrusion; gelatinization)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058202
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Branko Tripalo
(mentor)