Pregled bibliografske jedinice broj: 25620
Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe
Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe, 1998., diplomski rad, Prehrambeno biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 25620 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe
(.)
Autori
Jurčević, Željka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
12.04
Godina
1998
Stranica
75
Mentor
Tripalo, Branko
Ključne riječi
ekstruzija; šećerna repa
(extrusion; sugar beet pulp)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058202
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Branko Tripalo
(mentor)