Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 246498

Utjecaj načina prerade na kvalitetu maslinovog ulja


Gugić, Mirko; Žanetić, Mirella
Utjecaj načina prerade na kvalitetu maslinovog ulja // Zbornik radova Noćnjak 2002. / Bulimbašić, Sinaj (ur.).
Split: Zadružni savez Dalmacije, 2002. str. 41-54 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)


CROSBI ID: 246498 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj načina prerade na kvalitetu maslinovog ulja
(Influence of processing mode on olive oil quality)

Autori
Gugić, Mirko ; Žanetić, Mirella

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), ostalo

Izvornik
Zbornik radova Noćnjak 2002. / Bulimbašić, Sinaj - Split : Zadružni savez Dalmacije, 2002, 41-54

Skup
Noćnjak 2002.

Mjesto i datum
Biograd na Moru, Hrvatska, 22.03.2002. - 23.03.2002

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
kvaliteta; maslinovo ulje; utjecaj prerade; čimbenici
(quality; olive oil; processing influence; factors)

Sažetak
Kvaliteta je općenito prema definiciji vrlo širok pojam. Posebno, kvaliteta maslinovog ulja ovisi o velikom broju čimbenika, prirodnih i ljudskih. U ovom radu detaljnije je opisana ovisnost kvalitete maslinovog ulja o primjenjenom načinu prerade maslina.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Split


Citiraj ovu publikaciju:

Gugić, Mirko; Žanetić, Mirella
Utjecaj načina prerade na kvalitetu maslinovog ulja // Zbornik radova Noćnjak 2002. / Bulimbašić, Sinaj (ur.).
Split: Zadružni savez Dalmacije, 2002. str. 41-54 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)
Gugić, M. & Žanetić, M. (2002) Utjecaj načina prerade na kvalitetu maslinovog ulja. U: Bulimbašić, S. (ur.)Zbornik radova Noćnjak 2002..
@article{article, author = {Gugi\'{c}, Mirko and \v{Z}aneti\'{c}, Mirella}, editor = {Bulimba\v{s}i\'{c}, S.}, year = {2002}, pages = {41-54}, keywords = {kvaliteta, maslinovo ulje, utjecaj prerade, \v{c}imbenici}, title = {Utjecaj na\v{c}ina prerade na kvalitetu maslinovog ulja}, keyword = {kvaliteta, maslinovo ulje, utjecaj prerade, \v{c}imbenici}, publisher = {Zadru\v{z}ni savez Dalmacije}, publisherplace = {Biograd na Moru, Hrvatska} }
@article{article, author = {Gugi\'{c}, Mirko and \v{Z}aneti\'{c}, Mirella}, editor = {Bulimba\v{s}i\'{c}, S.}, year = {2002}, pages = {41-54}, keywords = {quality, olive oil, processing influence, factors}, title = {Influence of processing mode on olive oil quality}, keyword = {quality, olive oil, processing influence, factors}, publisher = {Zadru\v{z}ni savez Dalmacije}, publisherplace = {Biograd na Moru, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font