Pregled bibliografske jedinice broj: 241649
Rani stadij Maillardove reakcije: Heynsovi i imidazolidinonski spojevi
Rani stadij Maillardove reakcije: Heynsovi i imidazolidinonski spojevi, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 241649 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Rani stadij Maillardove reakcije: Heynsovi i imidazolidinonski spojevi
(Early stage of the Maillard reaction: Heyns and imidazolidinone compounds)
Autori
Šporec, Maja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
27.01
Godina
2006
Stranica
68
Mentor
Vorkapić-Furač, Jasna ; Jakas, Andreja
Ključne riječi
fruktoza; glikacija; Heynsovi spojevi; imidazolidinoni; leucin-enkefalin; Maillardova reakcija
(fructose; glycation; Heyns compounds; imidazolidinones; leucine-enkephalin; Maillard reaction)
Sažetak
Rani stadij Maillardove reakcije: Heynsovi i imidazolidinonski spojevi.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemija, Biotehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb,
Institut "Ruđer Bošković", Zagreb