Pregled bibliografske jedinice broj: 24084
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 24084 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja
(The influence of additives in polyethylene film on the quality of sliced carrot during storage)
Autori
Lukin, Vera
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
1997
Stranica
78
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
mrkva; ukupni karotenoidi; senzorska svojstva mikrobiološki sastav; polietilen s aditivom za apsorpciju kisika; propusnost
(carrot; total carotenoids; sensory properties; microbiological composition; oxygen-absorbing aditive containg polyethylene; permeability)
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Jasna Pospišil
(mentor)