Pregled bibliografske jedinice broj: 24068
Istraživanje promjena u smrznutom pireu špinata pakiranom u polietilensku foliju modificiranu škrobom
Istraživanje promjena u smrznutom pireu špinata pakiranom u polietilensku foliju modificiranu škrobom // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . (ur.).
Zagreb, Hrvatska, 1998. str. 31-32 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 24068 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Istraživanje promjena u smrznutom pireu špinata pakiranom u polietilensku foliju modificiranu škrobom
(Research into the changes in frozen spinach puree packed in polyethylene film modified with strch)
Autori
Pospišil, Jasna ; Palić, Angelina ; Dragović-Uzelac, Verica ; Aleksovski, Jasna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
/ . - , 1998, 31-32
Skup
3.Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 10.06.1998. - 12.06.1998
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
pire špinata; skladištenje u smrznutom obliku; klorofilni pigmenti; polietilen modificiran škrobom; IR spektar; mehanička svojstva
(spinach puree; frozen storage; chlorophyll pigments; corn-starch modified polyethylene; IR-spectra; mehanical properties)
Sažetak
The polyethylene film modified with starch was more permeable to O2, CO2 and N2, and it hada poorer mechanical properties than the standard film.
Izvorni jezik
Engleski