Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 23820

Cooking postupak - reduktor brzine sušenja zrna kukuruza


Kovačev, Igor
Cooking postupak - reduktor brzine sušenja zrna kukuruza, 1998., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 23820 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Cooking postupak - reduktor brzine sušenja zrna kukuruza
(.......)

Autori
Kovačev, Igor

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
22.09

Godina
1998

Stranica
38

Mentor
Pliestić, Stjepan

Ključne riječi
...

Sažetak
....

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178631

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Stjepan Pliestić (mentor)

Avatar Url Igor Kovačev (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kovačev, Igor
Cooking postupak - reduktor brzine sušenja zrna kukuruza, 1998., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Kovačev, I. (1998) 'Cooking postupak - reduktor brzine sušenja zrna kukuruza', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Kova\v{c}ev, Igor}, year = {1998}, pages = {38}, keywords = {...}, title = {Cooking postupak - reduktor brzine su\v{s}enja zrna kukuruza}, keyword = {...}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Kova\v{c}ev, Igor}, year = {1998}, pages = {38}, keywords = {...}, title = {.......}, keyword = {...}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font