Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 23773

Utjecaj cooking postupka na brzinu sušenja i dinamička svojstva zrna kukuruza


Kiš, Josip
Utjecaj cooking postupka na brzinu sušenja i dinamička svojstva zrna kukuruza, 1996., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 23773 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj cooking postupka na brzinu sušenja i dinamička svojstva zrna kukuruza
(Influence ........)

Autori
Kiš, Josip

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.11

Godina
1996

Stranica
43

Mentor
Krička , Tajana

Ključne riječi
...

Sažetak
....

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178631

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tajana Krička (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kiš, Josip
Utjecaj cooking postupka na brzinu sušenja i dinamička svojstva zrna kukuruza, 1996., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Kiš, J. (1996) 'Utjecaj cooking postupka na brzinu sušenja i dinamička svojstva zrna kukuruza', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ki\v{s}, Josip}, year = {1996}, pages = {43}, keywords = {...}, title = {Utjecaj cooking postupka na brzinu su\v{s}enja i dinami\v{c}ka svojstva zrna kukuruza}, keyword = {...}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ki\v{s}, Josip}, year = {1996}, pages = {43}, keywords = {...}, title = {Influence ........}, keyword = {...}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font