Pregled bibliografske jedinice broj: 23683
Utjecaj hidrotermičkog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna
Utjecaj hidrotermičkog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna // XIV. Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 49-68 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 23683 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj hidrotermičkog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna
(Influence of hydrothermical treatment of corn kernel on performance of handling)
Autori
Pliestić, Stjepan ; Krička, Tajana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
XIV. Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja
/ Pliestić, Stjepan - Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998, 49-68
Skup
XIV. Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja
Mjesto i datum
Stubičke Toplice, Hrvatska, 21.01.1998. - 23.01.1998
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
kukuruzno zrno; hidrotermička obrada; manipulativna svojstva
(corn kernel; hydrothermical treatment; perfomance of handling)
Sažetak
Rad predstavlja usporedbu dinamičke otpornosti zrna kukuruza hibrida Bc 492 i EVA 3901 u klasičnoj metodi sušenja, sa dinamičkom otpornosti zrna kukuruza nakon primjene hidrotermičkog tzv. cooking postupka.
Izvorni jezik
Hrvatski