Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 23683

Utjecaj hidrotermičkog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna


Pliestić, Stjepan; Krička, Tajana
Utjecaj hidrotermičkog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna // XIV. Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 49-68 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


CROSBI ID: 23683 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj hidrotermičkog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna
(Influence of hydrothermical treatment of corn kernel on performance of handling)

Autori
Pliestić, Stjepan ; Krička, Tajana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
XIV. Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Pliestić, Stjepan - Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998, 49-68

Skup
XIV. Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja

Mjesto i datum
Stubičke Toplice, Hrvatska, 21.01.1998. - 23.01.1998

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
kukuruzno zrno; hidrotermička obrada; manipulativna svojstva
(corn kernel; hydrothermical treatment; perfomance of handling)

Sažetak
Rad predstavlja usporedbu dinamičke otpornosti zrna kukuruza hibrida Bc 492 i EVA 3901 u klasičnoj metodi sušenja, sa dinamičkom otpornosti zrna kukuruza nakon primjene hidrotermičkog tzv. cooking postupka.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178631

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tajana Krička (autor)

Avatar Url Stjepan Pliestić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Pliestić, Stjepan; Krička, Tajana
Utjecaj hidrotermičkog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna // XIV. Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 49-68 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
Pliestić, S. & Krička, T. (1998) Utjecaj hidrotermičkog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna. U: Pliestić, S. (ur.)XIV. Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja.
@article{article, author = {Pliesti\'{c}, Stjepan and Kri\v{c}ka, Tajana}, editor = {Pliesti\'{c}, S.}, year = {1998}, pages = {49-68}, keywords = {kukuruzno zrno, hidrotermi\v{c}ka obrada, manipulativna svojstva}, title = {Utjecaj hidrotermi\v{c}kog postupka obrade na manipulativna svojstva kukuruznog zrna}, keyword = {kukuruzno zrno, hidrotermi\v{c}ka obrada, manipulativna svojstva}, publisher = {Agronomski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Stubi\v{c}ke Toplice, Hrvatska} }
@article{article, author = {Pliesti\'{c}, Stjepan and Kri\v{c}ka, Tajana}, editor = {Pliesti\'{c}, S.}, year = {1998}, pages = {49-68}, keywords = {corn kernel, hydrothermical treatment, perfomance of handling}, title = {Influence of hydrothermical treatment of corn kernel on performance of handling}, keyword = {corn kernel, hydrothermical treatment, perfomance of handling}, publisher = {Agronomski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Stubi\v{c}ke Toplice, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font