Pregled bibliografske jedinice broj: 23035
Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka
Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka // Krmiva, 36 (1994), 6; 281-289 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
CROSBI ID: 23035 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka
(Drying velocity of perforated and nonperforated corn kernel after cooking treatment)
Autori
Krička, Tajana ; Pliestić, Stjepan
Izvornik
Krmiva (0023-4850) 36
(1994), 6;
281-289
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, znanstveni
Ključne riječi
zrno kukuruza; sušenje; cooking postupak; perforiranje
(corn kernel; drying; cooking treatment; perforating)
Sažetak
Radom je dan matematički prikaz sušenja zrnja kukuruza hibrida Bc 492, FAO grupe 490, po podvrsti zuban. Obavljena je analiza rezultata zrna koje je sušeno bez ikakvog prethodnog tehnološkog postupka, te zrna koje je prethodno kuhano, pa zatim sušeno i zrna kukuruza koje je prije sušenja perforirano i kuhano, te nakon toga sušeno.
Izvorni jezik
Hrvatski
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- CAB Abstracts