Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 23035

Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka


Krička, Tajana; Pliestić, Stjepan
Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka // Krmiva, 36 (1994), 6; 281-289 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)


CROSBI ID: 23035 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka
(Drying velocity of perforated and nonperforated corn kernel after cooking treatment)

Autori
Krička, Tajana ; Pliestić, Stjepan

Izvornik
Krmiva (0023-4850) 36 (1994), 6; 281-289

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, znanstveni

Ključne riječi
zrno kukuruza; sušenje; cooking postupak; perforiranje
(corn kernel; drying; cooking treatment; perforating)

Sažetak
Radom je dan matematički prikaz sušenja zrnja kukuruza hibrida Bc 492, FAO grupe 490, po podvrsti zuban. Obavljena je analiza rezultata zrna koje je sušeno bez ikakvog prethodnog tehnološkog postupka, te zrna koje je prethodno kuhano, pa zatim sušeno i zrna kukuruza koje je prije sušenja perforirano i kuhano, te nakon toga sušeno.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178631

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tajana Krička (autor)

Avatar Url Stjepan Pliestić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Krička, Tajana; Pliestić, Stjepan
Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka // Krmiva, 36 (1994), 6; 281-289 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
Krička, T. & Pliestić, S. (1994) Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka. Krmiva, 36 (6), 281-289.
@article{article, author = {Kri\v{c}ka, Tajana and Pliesti\'{c}, Stjepan}, year = {1994}, pages = {281-289}, keywords = {zrno kukuruza, su\v{s}enje, cooking postupak, perforiranje}, journal = {Krmiva}, volume = {36}, number = {6}, issn = {0023-4850}, title = {Brzina su\v{s}enja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon cooking postupka}, keyword = {zrno kukuruza, su\v{s}enje, cooking postupak, perforiranje} }
@article{article, author = {Kri\v{c}ka, Tajana and Pliesti\'{c}, Stjepan}, year = {1994}, pages = {281-289}, keywords = {corn kernel, drying, cooking treatment, perforating}, journal = {Krmiva}, volume = {36}, number = {6}, issn = {0023-4850}, title = {Drying velocity of perforated and nonperforated corn kernel after cooking treatment}, keyword = {corn kernel, drying, cooking treatment, perforating} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • CAB Abstracts





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font