Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 22643

Optimising toasting process of fullfat soya


Katić, Zvonko; Križić, Nedjeljko; Pliestić, Stjepan; Krička, Tajana
Optimising toasting process of fullfat soya // Second International Fullfat Soya Conference
Budimpešta: American Soybean Association, 1996. str. 90-98 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


CROSBI ID: 22643 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Optimising toasting process of fullfat soya

Autori
Katić, Zvonko ; Križić, Nedjeljko ; Pliestić, Stjepan ; Krička, Tajana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
Second International Fullfat Soya Conference / - Budimpešta : American Soybean Association, 1996, 90-98

Skup
Second International Fullfat Soya Conference

Mjesto i datum
Budimpešta, Mađarska, 21.08.1996. - 24.08.1996

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
toasting; fullfat; soya

Sažetak
A quick heating of Soya beans is done by means of infrared radiation in the drum. The product loses aprox. 30% of incoming moisture at temperatures between 110-170 C.

Izvorni jezik
Engleski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178631

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Zvonko Katić (autor)

Avatar Url Tajana Krička (autor)

Avatar Url Stjepan Pliestić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Katić, Zvonko; Križić, Nedjeljko; Pliestić, Stjepan; Krička, Tajana
Optimising toasting process of fullfat soya // Second International Fullfat Soya Conference
Budimpešta: American Soybean Association, 1996. str. 90-98 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
Katić, Z., Križić, N., Pliestić, S. & Krička, T. (1996) Optimising toasting process of fullfat soya. U: Second International Fullfat Soya Conference.
@article{article, author = {Kati\'{c}, Zvonko and Kri\v{z}i\'{c}, Nedjeljko and Pliesti\'{c}, Stjepan and Kri\v{c}ka, Tajana}, year = {1996}, pages = {90-98}, keywords = {toasting, fullfat, soya}, title = {Optimising toasting process of fullfat soya}, keyword = {toasting, fullfat, soya}, publisher = {American Soybean Association}, publisherplace = {Budimpe\v{s}ta, Ma\djarska} }
@article{article, author = {Kati\'{c}, Zvonko and Kri\v{z}i\'{c}, Nedjeljko and Pliesti\'{c}, Stjepan and Kri\v{c}ka, Tajana}, year = {1996}, pages = {90-98}, keywords = {toasting, fullfat, soya}, title = {Optimising toasting process of fullfat soya}, keyword = {toasting, fullfat, soya}, publisher = {American Soybean Association}, publisherplace = {Budimpe\v{s}ta, Ma\djarska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font