Pregled bibliografske jedinice broj: 22643
Optimising toasting process of fullfat soya
Optimising toasting process of fullfat soya // Second International Fullfat Soya Conference
Budimpešta: American Soybean Association, 1996. str. 90-98 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 22643 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Optimising toasting process of fullfat soya
Autori
Katić, Zvonko ; Križić, Nedjeljko ; Pliestić, Stjepan ; Krička, Tajana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Second International Fullfat Soya Conference
/ - Budimpešta : American Soybean Association, 1996, 90-98
Skup
Second International Fullfat Soya Conference
Mjesto i datum
Budimpešta, Mađarska, 21.08.1996. - 24.08.1996
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
toasting; fullfat; soya
Sažetak
A quick heating of Soya beans is done by means of infrared radiation in the drum. The product loses aprox. 30% of incoming moisture at temperatures between 110-170 C.
Izvorni jezik
Engleski