Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 225029

Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije


Šego, Danica
Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 225029 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije
(Influence of the pH value on the incorporation of copper ions in the S. cerevisiae yeast cells during the process of the alcoholic fermentation)

Autori
Šego, Danica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
15.04

Godina
2005

Stranica
52

Mentor
Stehlik-Tomas, Vesna

Ključne riječi
alkoholna fermentacija; bakar; mikroelementi; S. cerevisiae
(alcoholic fermentation; copper; microelements; S. cerevisiae)

Sažetak
Praćena je ugradnja iona bakra u stanice kvasca tijekom 24 sata fermentacije u statičkim i semiaerobnim uvjetima.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058022

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vesna Stehlik-Tomas (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šego, Danica
Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Šego, D. (2005) 'Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}ego, Danica}, year = {2005}, pages = {52}, keywords = {alkoholna fermentacija, bakar, mikroelementi, S. cerevisiae}, title = {Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije}, keyword = {alkoholna fermentacija, bakar, mikroelementi, S. cerevisiae}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}ego, Danica}, year = {2005}, pages = {52}, keywords = {alcoholic fermentation, copper, microelements, S. cerevisiae}, title = {Influence of the pH value on the incorporation of copper ions in the S. cerevisiae yeast cells during the process of the alcoholic fermentation}, keyword = {alcoholic fermentation, copper, microelements, S. cerevisiae}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font