Pregled bibliografske jedinice broj: 216834
Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane
Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 216834 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane
(Basics and application of HPLC in food analysis)
Autori
Kenjerić, Daniela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje
Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 12.10.2005
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
HPLC; hrana; analiza
(HPLC; food; analysis)
Sažetak
Kroz predavanje su predstavljeni osnovni principi kromatografije kao suvremene instrumentalne tehnike. Specifičnosti i mogućnosti primjene HPLC tehnike predstavljene su kroz primjere različitih analiza.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0113003
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Daniela Čačić Kenjerić
(autor)