Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 216834

Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane


Kenjerić, Daniela
Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)


CROSBI ID: 216834 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane
(Basics and application of HPLC in food analysis)

Autori
Kenjerić, Daniela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni

Skup
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture &#8211 ; Skopje

Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 12.10.2005

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
HPLC; hrana; analiza
(HPLC; food; analysis)

Sažetak
Kroz predavanje su predstavljeni osnovni principi kromatografije kao suvremene instrumentalne tehnike. Specifičnosti i mogućnosti primjene HPLC tehnike predstavljene su kroz primjere različitih analiza.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113003

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Daniela Čačić Kenjerić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kenjerić, Daniela
Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
Kenjerić, D. (2005) Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane. U: Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje.
@article{article, author = {Kenjeri\'{c}, Daniela}, year = {2005}, keywords = {HPLC, hrana, analiza}, title = {Principi i primjena HPLC-a u analizi hrane}, keyword = {HPLC, hrana, analiza}, publisherplace = {Skopje, Sjeverna Makedonija} }
@article{article, author = {Kenjeri\'{c}, Daniela}, year = {2005}, keywords = {HPLC, food, analysis}, title = {Basics and application of HPLC in food analysis}, keyword = {HPLC, food, analysis}, publisherplace = {Skopje, Sjeverna Makedonija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font