Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 216767

Miris i okus kao parametri senzorske kakvoće


Perl, Antonija
Miris i okus kao parametri senzorske kakvoće // University ˝St. Climent Ohridski˝- Bitola, Faculty of Biotechnical Sciences
Bitola, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)


CROSBI ID: 216767 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Miris i okus kao parametri senzorske kakvoće
(Taste and odour as sensory quality parameters)

Autori
Perl, Antonija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni

Skup
University ˝St. Climent Ohridski˝- Bitola, Faculty of Biotechnical Sciences

Mjesto i datum
Bitola, Sjeverna Makedonija, 13.10.2005

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
miris; okus
(smell; taste)

Sažetak
Predavanje je obuhvatilo 2 parametra senzorske kakvoće ; miris i okus. Objašnjene su fiziološke osnove ova 2 osjetilna sustava. Također su obrađeni i čimbenici koji dovode do individualnih razlika među ljudima.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113003

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Antonija Perl Pirički (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Perl, Antonija
Miris i okus kao parametri senzorske kakvoće // University ˝St. Climent Ohridski˝- Bitola, Faculty of Biotechnical Sciences
Bitola, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
Perl, A. (2005) Miris i okus kao parametri senzorske kakvoće. U: University ˝St. Climent Ohridski˝- Bitola, Faculty of Biotechnical Sciences.
@article{article, author = {Perl, Antonija}, year = {2005}, keywords = {miris, okus}, title = {Miris i okus kao parametri senzorske kakvo\'{c}e}, keyword = {miris, okus}, publisherplace = {Bitola, Sjeverna Makedonija} }
@article{article, author = {Perl, Antonija}, year = {2005}, keywords = {smell, taste}, title = {Taste and odour as sensory quality parameters}, keyword = {smell, taste}, publisherplace = {Bitola, Sjeverna Makedonija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font