Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 216552

Fiziološke osnove i individualne razlike mirisa i okusa


Perl, Antonija
Fiziološke osnove i individualne razlike mirisa i okusa // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)


CROSBI ID: 216552 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fiziološke osnove i individualne razlike mirisa i okusa
(Taste and odour physiology basics and individually differences)

Autori
Perl, Antonija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni

Skup
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture &#8211 ; Skopje

Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 12.10.2005

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
miris; okus
(smell; taste)

Sažetak
Predavanje je obuhvatilo fiziološke osnove mirisnog i okusnog sustava. Također su obrađeni i čimbenici koji dovode do individualnih razlika među pojedincima.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113003

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Antonija Perl Pirički (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Perl, Antonija
Fiziološke osnove i individualne razlike mirisa i okusa // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
Perl, A. (2005) Fiziološke osnove i individualne razlike mirisa i okusa. U: Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje.
@article{article, author = {Perl, Antonija}, year = {2005}, keywords = {miris, okus}, title = {Fiziolo\v{s}ke osnove i individualne razlike mirisa i okusa}, keyword = {miris, okus}, publisherplace = {Skopje, Sjeverna Makedonija} }
@article{article, author = {Perl, Antonija}, year = {2005}, keywords = {smell, taste}, title = {Taste and odour physiology basics and individually differences}, keyword = {smell, taste}, publisherplace = {Skopje, Sjeverna Makedonija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font