Pregled bibliografske jedinice broj: 216552
Fiziološke osnove i individualne razlike mirisa i okusa
Fiziološke osnove i individualne razlike mirisa i okusa // Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 216552 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fiziološke osnove i individualne razlike mirisa i okusa
(Taste and odour physiology basics and individually differences)
Autori
Perl, Antonija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
Ss. Cyril and Methodius University, Faculty of Argiculture – ; Skopje
Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 12.10.2005
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
miris; okus
(smell; taste)
Sažetak
Predavanje je obuhvatilo fiziološke osnove mirisnog i okusnog sustava. Također su obrađeni i čimbenici koji dovode do individualnih razlika među pojedincima.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0113003
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Antonija Perl Pirički
(autor)