Pregled bibliografske jedinice broj: 216527
Senzorska analiza u procjeni kakvoće meda
Senzorska analiza u procjeni kakvoće meda // VIII tradicionalna pčelarska izložba: ˝Dani makedonskog pčelarstva˝
Bitola, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 216527 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Senzorska analiza u procjeni kakvoće meda
(Sensory analysis and honey quality evaluation)
Autori
Perl, Antonija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
VIII tradicionalna pčelarska izložba: ˝Dani makedonskog pčelarstva˝
Mjesto i datum
Bitola, Sjeverna Makedonija, 14.10.2005. - 16.10.2005
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
senzorska analiza; med
(sensory analysis; honey)
Sažetak
Predavanje je obuhvatilo opće principe i primjenu senzorske analize s naglaskom na med. Prikazani su rezultati senzorske analize 2 specifične vrste meda (Loranthus europaeus i Cirsium spp.).
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0113003
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Antonija Perl Pirički
(autor)