Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 208205

Fruktoza u Maillardovoj reakciji


Jakas, Andreja; Horvat, Štefica
Fruktoza u Maillardovoj reakciji // XIX. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / Škare, Danko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2005. str. 104-104 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 208205 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fruktoza u Maillardovoj reakciji
(Fructose in the Maillard reaction)

Autori
Jakas, Andreja ; Horvat, Štefica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
XIX. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / Škare, Danko - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2005, 104-104

Skup
XIX. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera

Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 24.04.2005. - 27.04.2005

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
fruktoza; Heynsovi spojevi; glikacija; peptidi
(fructose; Heyns compounds; glycation; peptides)

Sažetak
Fruktoza u Maillardovoj reakciji

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Kemija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0098054

Ustanove:
Institut "Ruđer Bošković", Zagreb

Profili:

Avatar Url Štefica Horvat (autor)

Avatar Url Andreja Jakas (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jakas, Andreja; Horvat, Štefica
Fruktoza u Maillardovoj reakciji // XIX. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / Škare, Danko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2005. str. 104-104 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
Jakas, A. & Horvat, Š. (2005) Fruktoza u Maillardovoj reakciji. U: Škare, D. (ur.)XIX. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera.
@article{article, author = {Jakas, Andreja and Horvat, \v{S}tefica}, editor = {\v{S}kare, D.}, year = {2005}, pages = {104-104}, keywords = {fruktoza, Heynsovi spojevi, glikacija, peptidi}, title = {Fruktoza u Maillardovoj reakciji}, keyword = {fruktoza, Heynsovi spojevi, glikacija, peptidi}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@article{article, author = {Jakas, Andreja and Horvat, \v{S}tefica}, editor = {\v{S}kare, D.}, year = {2005}, pages = {104-104}, keywords = {fructose, Heyns compounds, glycation, peptides}, title = {Fructose in the Maillard reaction}, keyword = {fructose, Heyns compounds, glycation, peptides}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font