Pregled bibliografske jedinice broj: 208205
Fruktoza u Maillardovoj reakciji
Fruktoza u Maillardovoj reakciji // XIX. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / Škare, Danko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2005. str. 104-104 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 208205 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fruktoza u Maillardovoj reakciji
(Fructose in the Maillard reaction)
Autori
Jakas, Andreja ; Horvat, Štefica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
XIX. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera
/ Škare, Danko - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2005, 104-104
Skup
XIX. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 24.04.2005. - 27.04.2005
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
fruktoza; Heynsovi spojevi; glikacija; peptidi
(fructose; Heyns compounds; glycation; peptides)
Sažetak
Fruktoza u Maillardovoj reakciji
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemija