Pregled bibliografske jedinice broj: 204495
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 204495 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja
(The influence of natural antioxidants on characteristics and stability of virgin olive oil)
Autori
Bačić, Lidija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
16.06
Godina
2005
Stranica
77
Mentor
Štrucelj, Dubravka
Ključne riječi
*
Sažetak
*
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058015
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Dubravka Štrucelj
(mentor)