Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 204495

Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja


Bačić, Lidija
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 204495 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja
(The influence of natural antioxidants on characteristics and stability of virgin olive oil)

Autori
Bačić, Lidija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
16.06

Godina
2005

Stranica
77

Mentor
Štrucelj, Dubravka

Ključne riječi
*

Sažetak
*

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Dubravka Štrucelj (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bačić, Lidija
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bačić, L. (2005) 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ba\v{c}i\'{c}, Lidija}, year = {2005}, pages = {77}, keywords = {\ast}, title = {Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i odr\v{z}ivost djevi\v{c}anskog maslinovog ulja}, keyword = {\ast}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ba\v{c}i\'{c}, Lidija}, year = {2005}, pages = {77}, keywords = {\ast}, title = {The influence of natural antioxidants on characteristics and stability of virgin olive oil}, keyword = {\ast}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font