Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 195379

Tehnologija prerade bundevinog ulja


Sito, Stjepan
Tehnologija prerade bundevinog ulja, 2003. (popularni rad).


CROSBI ID: 195379 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tehnologija prerade bundevinog ulja
(Technology of pumpkin oil production)

Autori
Sito, Stjepan

Izvornik
Agro glas

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2003

Ključne riječi
bundevine sjemenke; prerada; ulje
(pumpkin seeds; processing; oil)

Sažetak
U radu su detaljno opisane najvažnije tehnološke faze prerade bundevinog ulja.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Stjepan Sito (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Sito, Stjepan
Tehnologija prerade bundevinog ulja, 2003. (popularni rad).
Sito, S. (2003) Tehnologija prerade bundevinog ulja. Agro glas. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Sito, Stjepan}, year = {2003}, keywords = {bundevine sjemenke, prerada, ulje}, title = {Tehnologija prerade bundevinog ulja}, keyword = {bundevine sjemenke, prerada, ulje} }
@unknown{unknown, author = {Sito, Stjepan}, year = {2003}, keywords = {pumpkin seeds, processing, oil}, title = {Technology of pumpkin oil production}, keyword = {pumpkin seeds, processing, oil} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font