Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 192490

Kvaliteta hrvatskog meda


Kenjerić, Daniela
Kvaliteta hrvatskog meda // Festival znanosti
Osijek, Hrvatska, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)


CROSBI ID: 192490 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kvaliteta hrvatskog meda
(Croatian honey quality)

Autori
Kenjerić, Daniela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni

Skup
Festival znanosti

Mjesto i datum
Osijek, Hrvatska, 18.04.2005. - 24.04.2005

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
med; kvaliteta
(honey; quality)

Sažetak
Predavanje obuhvaća informacije vezane uz uporabu meda kroz ljudsku povijest bilo kao namirnice ili ljekovitog sredstva u narodnoj medicini. Također, donosi pregled propisa i metoda kojima se regulira ispravnost meda na tržištu, tj. osigurava da do potrošača dođe zaista kvalitetan proizvod, te ukazuje na problematiku vezanu uz analitiku meda.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113003

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Daniela Čačić Kenjerić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kenjerić, Daniela
Kvaliteta hrvatskog meda // Festival znanosti
Osijek, Hrvatska, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
Kenjerić, D. (2005) Kvaliteta hrvatskog meda. U: Festival znanosti.
@article{article, author = {Kenjeri\'{c}, Daniela}, year = {2005}, keywords = {med, kvaliteta}, title = {Kvaliteta hrvatskog meda}, keyword = {med, kvaliteta}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }
@article{article, author = {Kenjeri\'{c}, Daniela}, year = {2005}, keywords = {honey, quality}, title = {Croatian honey quality}, keyword = {honey, quality}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font