Pregled bibliografske jedinice broj: 19079
Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode
Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode // Zbornik / 9. Ružičkini dani / Vasić-Rački, Đ. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 19079 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode
(Determination of heat conductivity of food by use of Dickersons method)
Autori
Kovačević, Dragan ; Kurtanjek, Želimir
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Zbornik / 9. Ružičkini dani
/ Vasić-Rački, Đ. - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998
Skup
9. Ružičkini dani
Mjesto i datum
Vukovar, Hrvatska, 18.06.1998. - 19.06.1998
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
toplinska vodljivost; hrana; Dickersonova metoda
(heat conductivity; food; Dickersons method)
Sažetak
U radu je primjenjena Dickersonov postupak za mjerenje toplinske vodljivosti surimija tijekom zamrzavanja.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058201
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Želimir Kurtanjek
(autor)