Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 19079

Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode


Kovačević, Dragan; Kurtanjek, Želimir
Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode // Zbornik / 9. Ružičkini dani / Vasić-Rački, Đ. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 19079 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode
(Determination of heat conductivity of food by use of Dickersons method)

Autori
Kovačević, Dragan ; Kurtanjek, Želimir

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
Zbornik / 9. Ružičkini dani / Vasić-Rački, Đ. - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998

Skup
9. Ružičkini dani

Mjesto i datum
Vukovar, Hrvatska, 18.06.1998. - 19.06.1998

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
toplinska vodljivost; hrana; Dickersonova metoda
(heat conductivity; food; Dickersons method)

Sažetak
U radu je primjenjena Dickersonov postupak za mjerenje toplinske vodljivosti surimija tijekom zamrzavanja.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058201

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Želimir Kurtanjek (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kovačević, Dragan; Kurtanjek, Želimir
Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode // Zbornik / 9. Ružičkini dani / Vasić-Rački, Đ. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
Kovačević, D. & Kurtanjek, Ž. (1998) Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode. U: Vasić-Rački, Đ. (ur.)Zbornik / 9. Ružičkini dani.
@article{article, author = {Kova\v{c}evi\'{c}, Dragan and Kurtanjek, \v{Z}elimir}, editor = {Vasi\'{c}-Ra\v{c}ki, \DJ.}, year = {1998}, pages = {73}, keywords = {toplinska vodljivost, hrana, Dickersonova metoda}, title = {Odredjivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickersonove metode}, keyword = {toplinska vodljivost, hrana, Dickersonova metoda}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Vukovar, Hrvatska} }
@article{article, author = {Kova\v{c}evi\'{c}, Dragan and Kurtanjek, \v{Z}elimir}, editor = {Vasi\'{c}-Ra\v{c}ki, \DJ.}, year = {1998}, pages = {73}, keywords = {heat conductivity, food, Dickersons method}, title = {Determination of heat conductivity of food by use of Dickersons method}, keyword = {heat conductivity, food, Dickersons method}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Vukovar, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font