Pregled bibliografske jedinice broj: 1893
Changes in chicken egg-white during storage, assesed by determination of enzyme activities
Changes in chicken egg-white during storage, assesed by determination of enzyme activities // Svečani sastanak hrvatskih biokemičara. 20th Anniversary Meeting of Croatian Biochemical Society / Organizacijski odbor (ur.).
Zagreb: Hrvatsko biološko društvo, 1996. str. P22-P22 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 1893 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Changes in chicken egg-white during storage, assesed by determination of enzyme activities
Autori
Tripić, Tamara ; Škrtić, Ivan ; Vitale, Ljubinka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Svečani sastanak hrvatskih biokemičara. 20th Anniversary Meeting of Croatian Biochemical Society
/ Organizacijski odbor - Zagreb : Hrvatsko biološko društvo, 1996, P22-P22
Skup
HB96 - Svečani sastanak hrvatskih biokemičara
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 18.10.1996. - 19.10.1996
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
chicken egg-white; hidrolytic enzymes; storage
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemija
POVEZANOST RADA